TESY Highlighter

EFICIENTA ENERGETICA
A BOILERELOR ELECTRICE

Couple energy tickets


Incepand cu 26 Septembrie 2015, boilerele electrice TESY vor fi insotite de eticheta energetica in concordanta cu noile Directive Europene ErP (Produse cu impact energetic). Eticheta energetica pentru aparatele electrocasnice permite consumatorului sa aleaga in cunostinta de cauza echipamentul dorit. Aceasta contine informatii legate de consumul electric anual, tipul aplicatiei si alte caracteristici.

ErP ticket Electric water heater

Sageata neagra indica clasa de eficienta energetica a aparatului in concordanta cu regulile europene.

Sagetile colorate marcate cu litere, reflecta diferitele clase de eficienta energetica. Verde inchis este rezervat pentru indicarea clasei cu eficienta energetica cea mai mare, iar rosu pentru cele cu eficienta cea mai scazuta.

Tabelul energetic are unul si acelasi format pentru toate statele membre UE si foloseste un limbaj neutru. Informatiile sunt prezentate cu pictograme ce inlocuiesc textul diferitelor limbaje ale Uniunii.

ErP ticket Electric water heater with serpentine

Multumita etichetei energetice, consumatorul poate alege aparatul cu cea mai inalta eficienta energetica si in acest fel poate economisi bani in factura de electricitate si apa si de asemenea, sa contribuie la protectia mediului prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon si reducerea consumului de resurse – electricitate si apa.

Informatii de baza din eticheta:  
Functie de incalzire a apei. Functie de incalzire a apei.
Profil de sarcina in incalzirea apei calde menajere.
Functie de acumulare a apei calde. Functie de acumulare a apei calde.
Nivel de zgomot in decibeli. Nivel de zgomot in decibeli.
Pierdere de caldura in 24 ore. Pierdere de caldura in 24 ore.
Consum anual de energie in kWh pe an. Consum anual de energie in kWh pe an.
Volum real de apa in rezervor. Volum real de apa in rezervor.